Kurs, kompetanse og digitale verktøy for byggebransjen​

Tjenester

Byggteknisk rådgivning

Har du spørsmål vedrørende konstruksjonsoppbygging er vi her for deg. Våre rådgivere har bred kompetanse innen byggtekniske fag og våtromsbygging særskilt. Så har noen spørsmål så hjelper vi deg gjerne. Etter avtale tilbyr vi rådgivning i alle faser av et prosjekt, nybygg eller rehabilitering. Abonnerer du på en av våre digitale løsninger er rådgivning inkludert i abonnementet.  

Vårt motto er: «av en håndverker for en håndverker». Med det mener vi at spør du oss så skal du få et svar som hjelper deg. I dagens byggebransje er det for mye ansvarsfraskrivelse, og dette ser vi som et stort problem.

Strukturen på en byggeplass er et heraki der håndverkeren er nederst og får alt ansvar ved feil utførelse. Derfor hjelper vi håndverkeren med spørsmål og svar og utførelsesmetode som sikrer håndverkeren. Når vi gir råd og veiledning viser vi til preaksepterte løsninger og dokumenterte metoder i fra Byggforskserien, Byggebransjens våtromsnorm, Norsk Standard og Teknisk forskrift.

Vi gir i dag råd og veiledning til ca 600 håndverksbedrifter, med det har vi stor kompetanse innen de forskjellige problemområdene som er aktuelle i dag. Trenger du hjelp eller har noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Logg inn